//Little Secret
New hair
Thursday, 19 February 2015 | 10:18 pm | 0 HeartBeats

Ohh hai. Since dah lame aku tak on so ilmu blogging dah terbuku dalam otak //citt

Skin dah tukar baru. Re-edit by me. Nak cakap susah tak mana lah sebab aku cuma amik kod asal dari skin lame.

Sebelum aku terpesong cerita benda lain. Baik aku mula cerita aku for malam ni.

Bismillah..

Terasa matang bila aku titipkan bismillah disetiap perbuatan.

So,story dia macam ni. Cuti hari tu. Bulan 12 tak silap aku la. Aku pergi kedai nak gunting rambut. Aku tanya mak aku,

"dosa ke kalau kita gunting rambut dengan cina?"

"kenapa dosa?"

"kawan cakap. aurat kita dengan cina sama seperti aurat kita dengan lelaki"

Then mak aku diam.

Tu yang aku confuse sampai sekarang.

Aku memang selalu gunting rambut kat kedai amoi ni sebab dia peramah gila and boleh la tahan rapat dengan mak aku.

Aku pun bagitau la kat mak aku. Aku nak gunting macam mana.

Then amoi tu gunting tapi dia gunting terlalu pendek la pulak and i was like "ohh god"

Amoi tanya aku "okay tak?"

im just nod walhal dlm hati menangis

balik rumah terus tengok cermin,menyesal weii

But!

Sampai kat asrama, kawan-kawan aku semua puji

"cantiknye rambut"

"nak buat style camni r"

"layer 'v' kan?"

kembang sekejap orang puji rambut cantik.LOL

Older Post
MyEm0.Com
Status : Already taken with Enfant

Welcome! Hello, anyeong chingu. Be nice here or i call My kecik to kill you! This blog welcomes people who are not rippers, haters and copycats.

Contact Me: Ask.fm | Twitter | Instagram



Owner
Entry
Friend

Dashboard? | +Follow?

MyEm0.Com
Leaves your Footprints and linkies. Be nice here:)

ASK ME
Template : Choy Yasho
Re-edit : Ash
Image : Google